de Ioan

Poluare industriala la 10 minute de centrul Sibiului

23 sept. - Scrisoare trimisă primarului municipiului Sibiu, Iohannis Klaus-Werner, ales cu 53281 voturi

Buna ziua,

Sunt un locatar din Sibiu, strada Forjorilor
De cateva luni, poate chiar un an, de la fabrica Styria din incinta Compa se emana de cateva ori pe saptamana, dar in ultima perioada zilnic, in special in orele de program a fabricii, un puternic miros de ulei ars, sau calire metale.

Fumul este atat de toxic incat in momentul in care se emana gazele toxice, trebuie sa inchid ferestrele locuintei.
Si hainele lasate la uscat in curte sunt imbibate de fumul respectiv.

Acest lucru nu este un caz singular, pe toate cosurile de evacuare dar si geamurile interioare ale halelor de productie Styria, se emana in atmosfera fum rezultat in urma unei etape de productie.
Desi ma repet, fumul este rezultatul unui proces de topire/calire metale care in mod constant dureaza minum 8 ore in zilele cu probleme.

De asemenea in canalizarea menajera la care sunt racordate si imobile de pe str Forjorilor, in anumite perioade ale lunii se deverseaza uleiuri arse din racordurile fabricii.
Pentru ca in hala se lucreaza in 3 schimburi, seara si noaptea este un continuu zgomot de fond, ciocanituri, bubuituri din hala.

Aceasta sesizare poate fi confirmata sau sustinuta de catre orice locatar al strazii Forjorilor din Sibiu care locuieste pe limita cu fabrica.
Atasez o poza cu fumul emanat seara din hala (doar seara se poate fotofrafia fumul emanat). Cel mai relevant este sa veniti in timpul orelor de program 8-16 pentru a verifica in persoana cele sesizate. Daca este nevoie sunt disponibil si pot fi contactat la nr 0751108852 inainte de a va deplasa pe teren pentru a va confirma emanarea fumului in momentul respectiv.

Multumesc
O zi buna

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte