de

Poluare fonica

16 mart. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Argeş

Doamnule Comisar Sef,

Subsemnații Hera Aurelian si Hera Elena , locuitori in orasul Stefanesti, str. Calea Bucuresti, nr . 10, vă precizăm că lângă locuința noastră, la numarul 10A, proprietar Merla Niculina, isi desfăsoară activitatea ( in aer liber) firma Maxel Box Factory SRL, care are ca obiect de activitate fabricarea de containere metalice de dimensiuni mari. In prezent, desfasoara activitatea in aer liber, iar zgomotul puternic si praful ne afecteaza grav sanatatea, noi fiind persoane in varsta.
Conform PUG-ului aprobat prin HCL. 52/2012 in aceasta zona zona 0 a orasului Stefanesti) se pot construi locuinte, spatii comerciale si se pot desfasura mici activitati manufacturiere, nepoluante, in nici un caz productie de containere metalice (dimensiuni aproximative:6*2.5*3). Zgomotul produs prin debitarea si prelucrarea elementelor metalice si din lemn este insuportabil, auzindu-se in casa, in curte si gradina. Isi desfasoara activitatea de aproximativ doi ani, cu trei salariati, nu au grup sanitar, iar muncitorii isi fac necesitatile fiziologice in spatele casei lor, in apropierea terasei noastre, unde exista o adevarata groapa de gunoi. Mirosul degajat se simte atunci cand este cald. Precizăm că activitatea se desfăsoară zilnic intre orele 8-18, iar sambata de la 8-14.
Am trimis sesizare catre primarie inca din aprilie 2019, am fost in audienta la doamna primar ,dar nu s-a luat nicio masura.
Vă rugăm să dispuneți deplasarea unei comisii la fata locului, care să constate legalitatea celor sesizate si să ne comunicați in scris cele constatate si solutia adoptata.
Vă multumim anticipat pentru intelegere!

16.03.2020

Doamnului Comisar Sef al Garzii de Mediu, Judetul Arges

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte