de Adrian

Poluare ferma porci Gherghita Prahova

11 iun. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Prahova

Buna ziua,
Din data de 3 iunie de cand am scris ce e mai jos, mirosul a persistat 80% din timp. Acum, la oras 08 dimineata miroase inmijlocul comunei ca in cea mai prost intretinuta zootehnie ceausista. Nu este posibil sa nu fie incalcata nici o regula si sa fim obligati sa mirosim/ingeram dejectiile acestor nemernici. Nu pot accepta faptul ca cei din sat s-au obisnuit cu aceasta stare de fapt. La 4 dimineata, ieri noapte, m-am trezit din somn pentru a inchide ferestrele deoarece era insuportabil, IN CASA!!!!
Mia jos inca o data mesajul din 3 iunie!

Buna ziua, In decursul anului 2018 si 2019 am reclamat, fara absolut nici un raspuns din partea autoritatilor, faptul ca in comuna Gherghita Prahova functioneaza o ferma de porci care polueaza atmosfera intr-un mod execrabil aerul din aceasta zona. Deversarile acestora, cu siguranta ilegale, fac irespirabil aerul din zona. Am oprit aceste reclamatii deoarece in 2020 nu am stat deloc aici. Acum am fost obligat sa stau mai mult timp si nu pot intelege cum populatia acestui sat este capabila sa accepte asa ceva. In general seara, in week-end sau sarbatori legale mirosul ajunge in aceasta parte a satului si respiratul in exterior devine IMPOSIBIL! In ultimele 3 zile, cred ca datorita ploilor, pamantul nu mai accepta dejectiile acestor infractori si aerul este imposibil de respirat! Am ajuns sa am senzatia ca imi miroase pielea a asa ceva. Daca anii trecuti v-am lasat in pace, de acum nu ma voi lasa pana aceasta nenorocire de fabrica de dejectii sa fie inchisa si cei care sunt responsabili cu oprirea lor sa-si faca treaba. Daca e nevoie va voi da in judecata pt faptul ca nu va indepliniti sarcinile de serviciu. Populatia acestui sat,in mare parte saraca, accepta tacit o situatie care depaseste cu mult standardul de acceptare. Astept raspunsul dvs in termenul legal, altfel va promit ca voi lua toate masurile ca sa va fac sa va faceti treaba!

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte