de Florin

Poluare extremă a aerului

16 feb. - Scrisoare trimisă primarului municipiului Piteşti, Pendiuc Tudor, ales cu 47994 voturi

Buna dimineata

Este ora 06:15 minute, astazi, 16 Februarie 2021.
Ar fi al 3-lea mesaj care îl trimit Gărzii de Mediu Argeș, și am decis sa va aduc și Dvs. la cunoștință.
Locuiesc in zona Razboieni / Turcesti, destul de aproape de groapa de gunoi a orasului.
Este a 5-a zi cand poluarea aerului atinge cote extreme, de nu se mai poate sta afara. Nu se mai pot deschide geamuri, sa aerisim de exemplu!
Este un miros insuportabil, chimic, sau alta natura!! Nu se poate sta afara, fara masca!
Stiu ca o sa spuneti ca ati facut verificari la vestita groapa de gunoi a Pitesti-ului, si ca nu ati gasit nimic in neregula acolo, dar ceva se intampla!
Probabil ca cei care au in administrare groapa de gunoi isi cunosc indatoririrle, si își fac treaba cum trebuie, dar aerul este irespirabil, in special seara! În aceasta dimineața in special, este un miros aparte!
Chiar nu se poate investiga acest lucru, dupa orele de program!? Degeaba mergeti pe teren in cursul zilei, cand toata lumea, inclusiv copii de scoala primara stiu ca sunteti pe teren, dar atunci nu se comit acele fapte care duc la aceasta poluare masiva!
Spuneti-ne unde sau cui sa ne adresam, si o vom face!
Poate ar trebui sa aveti un numar de telefon mobil, la care putem apela si dupa orele de program, unde sa ne spunem pasul! Poate ar trebui sa aveti o echipa operativa care ar trebui sa mearga prin oras, tot dupa orele de program, sau la sesizare, un fel de numar de urgenta! Se pot gasi solutii, daca se vrea! Sa se mearga prin rotatie, saptamana asta cineva, saptamana viitoare altcineva! Asta doar una din sugestii!
Nu exista nu se poate! Nu exista asa ceva!!
Nu suntem singura familie care facem sesizari, din zona! Sunt persoane in varsta, sunt copii, suntem familii intregi, nu doar un tampit care nu are ce face si trimite sesizari, din lipsa de ocupatie!
Si nu se simte acel miros ingrozitor doar in zona in care locuim, ci aproape in tot orasul!
Va rugam insistent sa investigati cauza acestor poluari zilnice!
Multumim pentru intelegere!

Cu stima,
Florin Soare.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte