de Anca

Poluare cu fum -arderi deseuri plastice

14 oct. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Ilfov

Doresc sa fac prezenta sesizare cu privire la prezenta de fum de pe urma arderii unor deseuri (plastice, probabil) sesizabil foarte puternic si inecacios la adresa Str Margelelor 28b, Bragadiru, 14.10.2020, ora 16:00.

De la aceasta adresa nu se poate observa sursa, dar se simte foarte puternic si nu se poate sta afara.

Solicit deschiderea unei anchete, aflarea sursei si sanctionarea acesteia. De asemenea, solicit sa mi se comunice demersurile luate in acest sens, masurile aplicate si sursa identificata.

De asemenea, preciZez faptul ca aceasta poluare cu fum generat din arderi de diferite deseuri (as zice ca in special plastice) este foarte frecventa in zona. Din acest motiv, solicit luatea de masuri preventive. Controale constante si inopinante la toate santierele din zona, efectuarea de informari cu privire la sanctiunile posibile, postarea fizica de anunturi de informare a populatiei cu priivire la datele de contact si actiunile pe care le pot intreprinde oamenii atunci cand sesizeaza vreun focar de poluare. Orice alte masuri considerati necesare pentru a reduce si preveni aceasta poluare frecventa.
Solicit sa ma informati cu privire la actiunile Garzii de Mediu intreprinse in acest sens.

Va multumesc.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte