de Ion

Poluare cu apa menajera Filiasi strada Valea Vlaicii şi lac

12 feb. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Dolj

Pe strada Valea Vlăicii, nr 4 şi 6 din oraşul Filiaşi există o canalizare care nu a funcționat niciodată cum trebuie. Astfel, în timpul perioadelor ploioase și nu numai, căminele individuale din faţa porţilor caselor de la nr. 4 şi 6, și căminul comun care comunică cu cele două (probabil comunică şi cu canalizarea de pe strada 24 ianuarie) sunt mereu înfundate. Acestea deversează pe stradă şi în curţile cetăţenilor (atunci când sunt ploi abundente).
Deci, în această zonă este focar de infecție pentru locatari, copii şi pentru cetăţenii care trec prin zonă. Apa menajeră ce deversează pe stradă datorită nefunctionarii canalizării conține dejecţii şi tot felul de materiale degajând un miros foarte neplăcut şi periculos pentru sănătatea oamenilor. În plus, apa menajeră ce iese din căminele înfundate traversează strada, curge în canalul de pe marginea străzii și ajunge în lacul din oraș, constituind un alt focar de infecție atât pentru oameni cât și pentru animale.
M-am adresat dumneavoastră, considerând că această instituţie este singura care poate dispune măsuri pentru remedierea de urgență a situației.
Adaug faptul că am făcut sesizări telefonice la Compania de apă Oltenia și nu s-a luat vreo măsură.
Cu speranța că situaţia va deveni normal iar cetățenii din această zonă vor reveni în secolul 21, vă mulțumesc anticipat!
Coordonate GPS: 44.559011,23.517910Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte