Poluare casnică de mediu

6 apr. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Tulcea

Buna ziua, vecinul meu care locuieste pe strada Constantin Brancoveanu nr.14 Tulcea, nu este racordat la instalatia de canalizare a municipalității cu toate că acest lucru este obligatoriu și poluează mediul prin aruncarea apei uzate contaminate ce rezultă din spalat vase grasimi rufe detergenti diluanti si alte lichide periculoase etc, dacă tinem cont ca un litru de ulei poate polua, contamina grav un milion de litri de apa, o contaminare asa zis naglijabila poate face diferenta.
Vă rog să luati măsurile legale ce se impun in astfel de situatii si sa obligati pe cei ce se fac vinovati de poluarea solului și a apelor din panza freatica, conform principiului ,,Poluatorul Plateste” aducerea la starea initiala a mediului contaminat in beneficiul comunității.
Vă rog sa luați urgent măsurile legale și nediscriminatorii cum sunt prevăzute de Lege și de Hotărârile de Consiliu Local,și alte acte normative, să imi comunicați măsurile luate prin postă la adresa menționată în termenul prevăzut de Lege sau prin e-mail, la adresa [email protected]
Prezenta sesizare contine date cu caracter personal motiv pentru care vă rog să le protejați în consecință și să nu le divulgați pârîtului.

Cu deosebită considerație un umil cetățean platitor de taxe și impozite al municipiului Tulcea, care luptă pentru corectitudine nediscriminare, egalitate în șanse și un mediu mai curat !

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte