de Ionut

Poluare

11 ian. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Caraş Severin

Buna ziua, va scriu cu disperare ca efectiv nu mai suportam circul asta pe calea Timisoarei, se simte un miros insuportabil de plastic,mai nou din incinta fostei auto-baze resita (RETA) ce se situeaza pe strada Barzavitei unde este localizat si FanCurierul. Pe colt iese zi de zi fum negru, probabil plastic ars, e iarna,nu se simte asa des mirosul din cauza faptului ca ne tinem inchise geamurile,dar miroase insuportabil,nu ne putem aerisii camerele si mai rau, mi-au imbibat acest miros de plastic ars in hainele proaspat spalate, la munca cum o sa merg ? cu salopeta imbibata in duhoare de plastic ars ? Imi platesc ei mie consumul spalarii hainelor ?AN de an aceeasi problema pe care primaria refuza sa o rezolve ! ESTE INADMISIBIL !
Era de inteles daca se intampla o data sau de doua ori,dar efectiv aproape in fiecare zi se intampla acest lucru ! Imaginile au fost inregistrate de la ghenele de gunoi ce se afla pe strada Alexandru-Pop, calea Timisoarei. Mai nou sursa de combustibil a tarii este plasticul ars ?! Ne stricam sanatatea si muncim pe branci ! nimeni nu ne apara si noua drepturile ?
Acest mesaj a fost trimis primariei Resita in data de 21 12 2018,cu poze doveditoare ! Nu am primit nici un raspuns !

Astazi 11.01.2019 situatia se repeta !!!! Nu mai suportam !!!!!!! Am trimis un email din nou primariei Resita cat si altor institutii ce tin de primaria Resita (gospodarie,mediu,primar,cabinet primar),cat si garzii de mediu !
Acesta este mesajul pe care l-am scris astazi institutilor:

RUSINE !!!!!! Astazi pe 01.11.2019 Ne-am blocat mai multi cu masinile pe strada Alexandru Popp de pe calea Timisoarei, nu vine nimeni pe la noi sa ne dezapezeasca ? Platim taxe zilnic ! Ce se intampla cu banii nostrii ???

Si nu numai asta,dar aparent nici nu ati rezolvat situatia penibila din incinta RETA (unde se afla agentia de curierat FANCourier, la gard cu tomberoanele de pe Alexandru Pop),unde se dau foc la mase plastice, vine un damf de plastic ars in toata zona, iar vizibil orice om capabil mintal poate observa ca se cauzeaza poluare ! Normal, este mult mai usor sa te incalzesti cu mase plastice produse in urma activitatii desfasurate de cat sa platesti legal gaz, cat si firme omologate ce se ocupa cu eliminarea deseurilor.
Acestea sunt imaginile din data de 21.12.2018 de la ultima petitie a normalitatii !
Vreau sa va readuc la cunostinta ca arderea maselor plastice este o ilegalitate, iar drepturile oamenilor sunt incalcate si sanatatea publica este periclitata !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte