Poluare

9 sept. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Neamţ

Ma adresez din nou institutiei dumnevoastra cu rugamintea de a analiza situatia impusa de vecinii nostrii ,respectiv familia Toader ,domiciliata in Piatra Neamt ,strada apusului .Va reamintesc ca in iunie anul acesta am facut o sesizarea in care relatam faptul ca la acesta adresa sunt crescute pe o suprafata de 500 mp cal ,vaca,porci,pasari in mod liber ,aleator in toata curtea fara sa degaje gunoiul si dejectiile provenite aceste ajungand pana la temelia gardului nostru. Ca si cum nu ar fi de auns wc-urile acestei familiii sunt chiar langa proprietatea noastra ,fara canalizare sau fosa septica si acestea contribuind la infestare asi impanzirea unui miros greu de suportat.
Va rugam luati masurile necesare pentru a elimina aceasta problema ,familia mea neputand sa isi desfasoare in mod sanatos activitatile cotidiene atata in curte cat si in casa,mirosul pestitial fiind greu de suportat in orice colt al proprietatii.
Va r og sa diispuneti de masurile legale ce se impun . va multumesc,laura turcu 0741421160

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte