de Adriana

Poloarea mediului și a apei!

21 dec. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Vrancea

Bună ziua!
Ma numesc Manolescu Adriana Daniela, am domiciliul în comuna Dumitresti, dar de 2 ani locuiesc în comuna Dumbrăveni, sat Candesti, strada Bulibasa nr 1. Pe aceiași strada, vizavi de locuință mea și a familiei, locuiesc și Nedelcu Răduță și Nedelcu Dănuț împreună cu familia. Aceștia se ocupa cu creșterea de vite ( vaci). În vara acestui an, am observat ca au săpat un șanț, care pornește din grajdul animalelor și se oprește în pârâtul din sat, mai exact Pârâul Bulibasa care se situează în spatele casei lor. Venind un miros puternic de urina și de fecale am fost și m-am uitat de unde provine, pentru ca era un miros înțepător și irespirabil Am observat cu stupoare ca aceștia, Nedelcu Răduță și Nedelcu Dănuț arunca deșeurile de la vaci pe acel șanț, acestea ajungând în pârâul care trece inclusiv prin spatele casei mele! I-am atenționat pe aceștia sa revolver problema în repetate rânduri, dar inzadar!
Totodată, numiți mai sus, au o scurgere făcută ilegal, care se scurge pe domeniul public! Apa din casa (baie sau bucătărie) se scurge printr-o țeavă pe șanț!
Va rog, sa revolvati problema, bineînțeles dacă este de competenta dumneavoastră!
Va mulțumesc!Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte