de Maria

Plouarea aerului din partea vecinilor

28 mart. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Dolj

Bună ziua,

Ne confruntăm cu o problemă legată de poluarara atmosferică produsă din cauza încălzirii cu cărbune. Avem doi vecini care utilizează această materie pentru încălzirea casei. Aceștia locuiesc pe strada Nufărului, la nr. 11, respectiv 17.
Vecinul de la nr. 11 este situat în spatele curții noastre. Toată iarna am fost nevoiți să verificăm, înainte de a deschide ferestrele pentru aerisire, dacă se vede fum pe coș. Am inteles că nu au alternativă de încălzire, dar ceea ce nu înțelegem este cum poate să funcționeze centrala jumătate de zi. Inclusiv în data de azi, 28 martie, când afară sunt 20°C, a ieșit fum continuu pe coș, de la ora 11:00, până la ora 16:00 și continuă să iasă.
Nu am putut aerisi absolut nimic afară, nu am putut usca rufele, nu am putut deschide ferestrele decât în anumite intervale, când avem norocul să nu funcționeze centrala.
Vecinul de la nr. 17, cu toate că stă pe altă stradă și mai în spate față de noi, folosește un tip de cărbune ce degajă un miros îngrozitor.Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte