Petitie-plangere

1 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Botoşani

In ziua de 01.05.2020, orele 12, numitul tractorist Raileanu Costel a efectuat erbicidarea buruienilor,ierbii de pe suprafata de teren apartinand vecinei Brihuiescu Maria, in urma careia eu-Morosan Niculina m-am intoxicat fiind luata de urgenta la spital unde mi s-a acordat ajutor si tratament medical de urgenta (perfuzii si intubare) potrivit Biletului de iesire eliberat de Spitalul judetean Mavromati Botosani Nr.4211455/1.05.2020 , dupa care am nevoita sa ma intorc la domiciliu cu taxiu,l achitand costul transportului .
De asemenea si sotul meu Morosan Nicolae in urma aceleiasi operatiuni de erbicidare are stari de ameteala , dureri de stomac si a vomitat. Precizez ca a batut vantul in timpul ebicidarii si substantele folosite au ajuns si la noi in gradina casei unde ne aflam. Apreciem ca in situatia actuala de pandemie,stare de urgenta,izolare la domiciliu, nu ar fi trebuit sa faca astfel de operatii cu substante toxice care ne afecteaza grav sanatatea, avand in vedere ca avem probleme de sanatate si suntem in varsta.
Va rugam sa dispuneti masurile legale ce se impun in aceasta situatie.
Telefon de contact -0741561380 (Morosan Niculina)

Raportează/Modifică această scrisoare
  1. tanase cornelia soune despre 4 iun.

    Nu am primit pana la aceasta data, 4.06 2020, niciun raspuns la petitia adresata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte