Opriti exploatarea la Rosia Montana! si scoateti restrictia de zona monoindustriala

2 sept. - Scrisoare trimisă deputatului Teodorescu Cătălin-Florin, ales în judeţul Argeș, colegiul uninominal nr. 9

Domnule deputat,

Sunteti ales sa reprezentati interesele cetatenilor care v-au votat si ca astfel de cetatean va rog ca din pozitia de deputat:
– sa votati impotriva proiectului de lege care ar face loc sa inceapa distrugerea de la Rosia Montana, propus recent catre parlament de catre guvern!!! Proiectul este un exercitiu de slugarnicie pe care clasa politica si in final intreaga Romanie il face la picioarele unei companii: dam legi extraordinare prin care supra-scriem sau ocolim zeci de legi existente, incat sa pavam drumul unei companii sa ne suga toate resursele pe nimic si sa ne lase intr-un dezastru ecologic pe zeci de ani.

– mai departe, va rog sa faceti tot ce e posibil pentru a aduce solutii reale problemei saraciei in zona Rosia Montana. o ingradire imensa la momentul de fata pentru dezvoltarea zonei este faptul ca zona este declarata ca MonoIndustriala si drept urmare nici un alt fel de business (nici macar activitati derivate turismului) nu pot fi dezvoltate legal.

Pe de alta parte sunt totusi interesat si care este pozitia dvs personala referitoare la acest subiect.
Astept cu interes detalii.

Cu respect,
Claudiu Serban

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte