Opriti distrugerea Rosiei Montane

2 sept. - Scrisoare trimisă deputatului Marian Ion Cristinel, ales în judeţul Vâlcea, colegiul uninominal nr. 4

Domnule deputat, Ion Cristinel Marian,

Va contactez ca si cetatean si ca si fiinta umana ca sa luati masuri impotriva proiectului de la Rosia Montana!!! Presa si politicienii ne mint si ne manipuleaza promitand locuri de munca si ne prezinta acest proiect ca si salvarea Romaniei. Daca proiectul acesta demareaza foarte probabil o sa fie o catastrofa ecologica si humana! Pentru cateva sute de locuri de munca pentru aproximativ 16 ani, Romania o sa ramana cu un imens bazin de cianuri. In loc de patru munti o sa avem o gaura cu un diametru de 8 km vizibila de pe luna. Amintiti-va de accidentul de la Baia Mare in 2000! Amploarea proiectului de la Rosia Montana o sa fie de aproximativ 40 de ori mai mare!!! Gandit-va la viitorul copiilor nostrii!!!!
Daca o sa se investeasca in drumuri Rosia Montana si zonele invecinate pot atrage multi turisti!!! Exista solutii de dezvoltare durabila!!
Locul pe care il ocupati acum se datoreste noua! Sunteti acolo ca sa reprezentati interesele populatiei! Nu va vindeti sufletul dracului pentru mirajele banului!!

Cu respect,

Ioana Alexandra Popescu

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte