de DIANA

Opinia mea privind proiectul de la Rosia Montana

27 sept. - Scrisoare trimisă senatorului Georgică Severin, ales în Prahova, colegiul uninominal nr. 1

Stimate Dl. senator Severin,

Va scriu cu solicitarea de tine cont in votul dvs de opinia mea in privinta proiectului mai sus mentionat.

Proiectul RMGC este un dezastru ecologic, o afacere deplorabila dpdv economic pentru Romania, o rusine in modul in care ne tratam valorile istorice si culturale.

La fel de importante precum aspectele economice, ecologice si culturale sunt aspectele sociale (Motii din Apuseni au dreptul sa traiasca si sa isi creasca copiii intr-un mediu sanatos, cu ape si aer curat si nu in cratere pline cu steril). Va rog sa va informati in legatura cu dezastrele ecologice si umane de la Certej si Baia Mare…. Va rog sa invatati din greselile trecutului si sa acceptati raspunderea imensa ce va revine ca reprezentant al acestui popor. Daca reprezentanti cu adevarat acest popor, asa cum v-ati angajat (depunand un juramant), nu aveti cum sa votati pentru acest proiect distructiv. Va rog sa tineti cont de opinia mea si a mii de oameni care de aproape o luna ies in strada si sa votati impotriva acestui proiect – ingorand vocea poporului, contribuiti la cresterea instabilitatii sociale in Romania, cu un pret pe care toti politicienii sunt obligati sa si-l asume.

Va multumesc anticipat,
Diana Popa

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte