Oare nu trebuie ascultati specialistii ci doar firma implicata?!

28 sept. - Scrisoare trimisă deputatului Gurzău Adrian, ales în judeţul Cluj, colegiul uninominal nr. 4

Stimate D-le deputat,

cu durere in suflet constat ca intreaga clasa politica din Romania calca in picioare orice principii democratice si de bun simt!
Evident ca ma refer la deja saturanta discutie despre proiectul de la Rosia Montana.
Poate datorita pregatirii mele de chimist si economist, cadru didactic universitar, inclin clar sa dau dreptate specialistilor din aceasta tara asa cum este cazul celor de la Academia Romana, Institul National de Geologie (ING) etc.
Nu stiu daca ati ascultat argumentele D-lui Academician Ionel HAIDUC (persoana care nu poate fi acuzata de partizanat politic) si ale directorului de la ING dar poate nu ar strica inainte de a va vinde sufletul si viitorul acestei natii pentru 30 de arginti murdari cu cianura….

Consider, asa cum preciza si D-ul Academician Ionel Haiduc ca este vorba de averea acestui popor si ca acest proiect asa cum se prefigureaza acum NU POATE TRECE de parlament!!!!
…..si in nici un caz NU POATE FI MATERIALIZAT!!!!

Toate motivele de ordin ecologic, economic si moral-etic daca doriti ne obliga pe toti din aceasta tara sa fim responsabili macar acum in al 12-lea ceas!!!

NU PROIECTULUI ROSIA MONTANA!!!

cu speranta ca veti respecta, cu siguranta, multele apeluri in acest sensva doresc sanatate si mintea limpede cu sufletul curat si deschis la viitor!!!

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte