de Marius

NU proiectului Rosia-Montanta

26 sept. - Scrisoare trimisă deputatului Petrache Adrian-Alin, ales în judeţul București, colegiul uninominal nr. 15

Buna ziua. Domnule deputat, va rog sa votati impotriva proiectului Rosia Montana. Un NU pentru vazarea resurselor tarii strainilor pentru un pumn de arginti.
Un NU distrugerii mediului. Am avut ocazia sa vad ce a facut Gold Corporation si in alte tari unde a mai “dezvoltat” proiecte miniere de extragere cu cianuri, si nu exagerez cand spun ca au lasat un DEZASTRU in urma.

Puteti sa votati linistit IMPOTRIVA proiectului stiind ca noi va sustinem aceasta actiune asa cum v-am sustinut si la alegeri. Va rog sa tineti cont ca d-voastra sunteti REPREZENTANTUL nostru, asta inseamna ca sa expuneti in parlament DORINETELE si NEVOILE oamenilor pe care ii reprezentati,
Eu sunt unul dintre ei, si va rog respectuos sa votati NU impotriva acestui proiect – care din punctul meu de vedere este o bataie de joc la adresa inteligentei si demnitatii poporului roman.
Interesul poporului NOSTRU TREBUIE SA PRIMEZE. Ajunge cu “bunatatea” strainilor care ‘vor doar sa ne ajute”. Avem si noi specialisti MULT mai capabili decat stainii care pot face o treaba excelenta cu MULT mai putin bani si care sa protejeze si tara.
Nu inteleg de ce statul roman nu infiinteaza o companie autonoma, – sau negociaza cu una privata ROMANEASCA , deblocheaza 2 miliarde din fondul de rezervera al BNR, se da o lege CARE SA PROTEJEZE INTERESUL NATIONAL, asta insemna ca TARA/BUGETUL/PIB-ul sa primeze, si exploateaza aurul, arigintul si METALELE RARE care valoreaza enorm si se gasesc in Rosia Montana. Cu banii rezultati, se returneaza la BNR in rezerva si cu ceilati puteti DEZVOLTA regiunea/mediu. In felul acesta creati si locuri de munca si aduceti SUME IMENSE la buget. NU VETI MAI AVEA PROBLEME CU BUGETUL. Si puteti fi sigur ca daca faceti asa ceva, si tara se dezvolta, la urmatoarele alegeri TOT partidul d-voastra va fi ales. Ideal ar fi ca aceasta lege sa NU POATA FI MODIFICATA decat prin referendum la NIVEL NATIONAL. In felul acesta un alt regim politic NU o poate modifica/anula in functie de interesele obscure a unor oameni fara constiina.

Sper din tot sufletul a veti tine cont de dorintele alegatorilor care v-au acordat votul de INCREDERE la alegeri.

Multumesc.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte