Nu proiectului de exploatare cu cianuri Rosia Montana

26 sept. - Scrisoare trimisă senatorului Dorin Păran, ales în Hunedoara, colegiul uninominal nr. 2

Buna ziua,
Urmaresc cu interes subiectul proiectului Rosia Montana. Sunt mama a doi copii frumosi si sanatosi si vreau sa ramana asa. Vreau sa traiasca fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti, motiv pentru care mostenirea mea vrau sa fie o tara curata, un pamant curat, o apa curata, un aer curat.
Din punctul meu de vedere nimic, nici o mare de bani, nici un munte de aur si nici 25 milioane de locuri de munca intr-un mediu toxic nu justifica poluarea pentru cateva generatii a unei zone intregi a tarii noastre. Sunt convinsa ca poluarea va depasi cu mult zona declarata de corporatia Gold Corporation si ca aceasta ne va afecta pe toti. Inteleg ca oamenii din zona sunt afectati de lipsa locurilor de munca, insa Rosia Montana nu este singura zona defavorizata din tara si din lume si intotdeauna oamenii au gasit modalitati sa transforme orice zona intr-un loc infloritor. Astfel, in loc de demararea proiectului Rosia Montana, mai bine luptati pentru declararea zonei ca zona turistica si sprijiniti locuitorii din zona in alta forma. Prefer sa le platesc somajul lor, decat spitalizarea copiilor si nepotilor mei.
Va multumesc si insist sa votati in favoarea sanatatii alegatorilor dumneavoastra asa cum noi am votat in favoarea dumneavoastra.
Sanatate!

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte