de Catalin

Nu proiectelor RMGC si al gazelor de sist

28 sept. - Scrisoare trimisă deputatului Covaci Dorel, ales în judeţul Timiș, colegiul uninominal nr. 9

Buna ziua,

de si in mod descalificabil sustineti aceste proiecte, va rog sa votati impotriva acestui proiect si a celor urmatoare (deoarece se urmareste lungirea perioadei de dezbateri si adoptare) intrucat are un rol distructiv asupra zonei. Justificarea crearii de noi locuri de munca este falsa intrucat in acea zona pentru cateva noi locuri de munca se vor distruge prin poluarea zonei cateva mii de locuri de munca din industria usoara/prelucratoare, agricultura, zootehnie si din turismul local.
Sa nu mai vorbim de inestimabila valoare a patrimoniului cultural al zonei si de faptul ca singura noastra avere pe care trebuie sa o lasam tinerei generatii este o tara bogata,curata, nepoluata si verde.
Totodata toate proiectele de lege de demodificare a mai multor legi existente inroduse in mod brutal de dumneavoastra/PSD cu incalcarea tuturor cutumelor legislative va descalifica. Macar in ultimul ceas faceti ceva pentru poporul care v-a ales

Sper ca pe viitor sa reusiti sa ma convingeti sa va votez pe dumneavoastra si partidul (veti merge pe urmele PDL la urmatoarele alegeri)din care faceti parte.

Cu dosebita stima,

Catalin Bordeeanu

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte