Nu legii “Rosia Montana”!

5 sept. - Scrisoare trimisă deputatului Grama Horia, ales în judeţul Covasna, colegiul uninominal nr. 4

Stimate domnule deputat Horia Grama,

Guvernul condus de Victor Ponta a aprobat recent un proiect legislativ mai mult decat controversat si il va inainta Camerei Deputatilor spre dezbatere si votare in scopul deblocarii proiectului de exploatare aurifera de la Rosia Montana a companiei RMGC – proiect imposibil de realizat in conditii de legalitate, dupa cum au demonstrat-o numeroasele procese castigate in instanta de opozantii proiectului.
Dupa cum probabil ati vazut, votarea proiectului de lege a adus in strada, in semn de protest, mii, daca nu zeci de mii de cetateni din Romania – si sunt semne ca acesta a fost doar inceputul unor proteste de amploare. In afara de preocuparile justificate privind aspectele de protectia mediului si a patrimoniului istoric, foarte multi dintre noi suntem revoltati, indignati si jigniti ca prin acest proiect legislativ unii politicieni planuiesc un veritabil puci legislativ impotriva principiilor elementare ale statului de drept din Romania.

Astept cu interes sa aflu ce parerea aveti fata de subiect si in acelasi timp apelez la dumneavostra solicitandu-va sa votati IMPOTRIVA Legii ”RMGC”.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte