de Calin

NU betonarii Parcului Titan

15 nov. - Scrisoare trimisă deputatei Podașcă Gabriela-Maria, aleasă în judeţul București, colegiul uninominal nr. 14

Doamna deputat,

Va scriu in calitate de locuitor al sectorului 3 pe care il reprezentati in Parlamentul Romaniei. Doresc sa sesizez catre dumneavoastra un DEZASTRU DE MEDIU care se pregateste in acest sector 3 al Bucurestiului, respectiv intentia Primariei Sectorului 3 si a dlui primar R. Negoita de a betona o suprafata uriasa din Parcul Titan (cunoscut si ca Parcul IOR) sub pretextul constuirii unei asa-zise „Sali Multifunctionale de Spectacole”.
Mai precis este vorba de BETONAREA A CCA 3.000 METRI PATRATI DIN PARCUL TITAN, pentru care se aloca 10,5 Milioane Euro.
Mai multe informatii gasiti in articolul din acest link
http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-18514293-video-fotogalerie-primele-imagini-simulate-ale-salii-polivalente-urma-betoneze-circa-3-000-din-parcul-titan.htm

Impotriva acestui proiect s-au organizat mai multe initiative civice, inclusiv o petitie on-line semnata de peste 1600 persoane la acest moment. Dar din pacate la toate initiativele civice primarul sectorului 3, dl Negoita, a avut aceeasi reactie, de tipul: „Eu decid!”sau „Sunteti basisti!” sau „ Sala multifuncțională din IOR se va face pentru ca imi place mie! Nu vă place, mergeți în alt sector!”. Va rog sa accesati link-ul urmator pentru a vedea filmulete in care primarul sectorului 3 se manifesta in acest mod http://www.b365.ro/robert-negoita-sala-multifunctionala-din-ior-se-va-face-nu-va-place-mergeti-in-alt-sector-video_218507.html

Daca proiectul unei „Sali Multifunctionale de Spectacole” este atat de vital pentru Bucuresti – sectorul 3, exista alternative care sa nu distruga spatiul verde si care SA NU CALCE IN PICIOARE DREPTUL CETATENULUI PLATITOR DE TAXE SI IMPOZITE de a se bucura de si asa putinul spatiu verde care exista acum in Bucuresti.

Va rog asadar sa dati curs acestei sesizari si sa intreprindeti toate masurile legislative, politice etc. necesare pentru A STOPA ACEST PROIECT CRIMINAL CARE SE DORESTE EXECUTAT CHIAR DIN BANII NOSTRI, ai celor care avem dreptul la un sector civilizat si verde, asa cum a promis dl primar Negoita in campanie.

SESIZAREA NOASTRA ESTE URGENTA, intrucat intelegem ca doar pana pe data de 22 A Acestei Luni aceasta initiativa dezastruoasa poate fi contestata sau stopata.

Va multumesc in avans si va asigur de recunostinta cetatenilor care v-au ales sa le reprezentati drepturile.

Cu stima,
Calin Ionescu

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte