Neagra-brosteni

9 ian. - Scrisoare trimisă Clubului Eco Montan Origini Verzi

A fost initiata de fostul primar al localitatii Brosteni cu SC Tabita tour,un proiect de amenajare a unui nr.4-5 MHC pe cursul raului Neagra .Mentionez ca exista un proces pe rol initiat de catre Primaria Brosteni,pe motiv ca Hotararea Consiliului Local a fost modificata de Chirila stelian,fostul primar,dar datorita faptului ca au trecut mai mult de 6 luni de la eliberarea acestuia s-a pierdut in etapa aceasta procesul.
La urmatorul termen cred ca ar trebui venit cu un studiu de impact asupra mediului, si de sprijin numeros din partea ONG-urilor.
Cand s-a inceput amenajarea acestor MHC,cursul raului Neagra afost deviat ,pestii,lipanul,pastarvul etc. afost blocat si luat in caldari de oamenii angajati in acest proiect.Ocolul silvic ,Primaria nu au intervenit de frica.Locuiesc pe Neagra _Brosteni,m-am nascut aici ,am revenit dupa terminarea studiilor,mi-am educat copilul sa iubeasca la fel de mult acest loc frumos.Va rog sa ma contactati pt. mai multe detalii la telefon 0740039860.Multumesc.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte