Morman de gunoi/moloz aruncat pe terenul meu din strada Bega comuna Berceni

21 feb. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Ilfov

Buna ziua,
Va contactez deoarece nu gasesc rezolvare pentru o problema pe care o intampin cu terenul pe care il detin in comuna Berceni, strada Bega.
In 2018 am achizitionat un teren. Pana in Decembrie 2020 totul a fost in regula. In Decembrie s-a carantinat localitatea si nu am mai putut ajunge la teren. In Ianuarie cand am fost, dupa o luna, am gasit pe teren un morman de gunoi aruncat de catre cineva care isi construise o casa( pentru ca era moloz de la constructia unei case). Problema eate ca noi in primavara dorim sa imprejmuim terenul si nu stium ce si cum sa facem cu gunoiul cu care ne-am procopsit fara voia noastra. A trimis sotul email catre primar si viceprimar, catre politie si garda de mediu dar nu am primit niciun raspuns. De nicaieri.
Avem nevoie de ajutor pentru a rezolva aceasta problema care este foarte cunoscuta in aceasta comuna dar nimeni nu ia nicio masura. Va multumesc!Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte