Mistreți

15 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Iaşi

Bună ziua !
Hristos a înviat !
Numele meu este Traciuc Iulian Mihai ,administrator al S.C.MANSSANO CONSULT S.R.L. și vă abordez într-o problemă care sper să găsesească soluționarea la dumneavoastră ! Societatea pe care o administrez și care activează în domeniul agricol deține sub diverse forme teren agricol pe raza comunei Ciortești Județul Iași !
Ca mulți alții am înființat culturi de primăvară cu greu și sub imperiul groazei instituit de starea de pandemie în care încă ne aflăm !
Am semănat printre altele și o suprafață de teren compact cu porumb pe care din pricina diverselor situații am întârziat a monta gardul electric ! La puține zile când am încercat să fac montajul am constatat că toată suprafața semănată a fost efectiv excavată de către mistreți ! În aceste condiții vă rog ,nu doar în nume personal ci și a celorlalți fermieri de pe raza comunei Ciortești să luați măsurile necesare pentru o eventuală diminuare a efectivului de mistreți din zonă ! Există fermieri care au semănat a 3-a oară ! Eu nu am îndrăznit să reintru la semănat și nici nuștiu cum aș putea face acest lucru din lipsă de fonduri ! Deja am pierdut 230kg de îngrășăminte complexe /ha + sămânța achiziționată cu plata la termen ! Vă mulțumesc respectuos și vă rog să mă ajutați în această privință ! Nr. de contact telefonic personal 0745758525 !

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte