de Bogdan

Mirosuri insuportabile

23 feb. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Bucureşti

Buna ziua,

ma numesc Neagu Bogdan, sunt cetatean roman domiciliat in sectorul 2, Bd Lacul Tei 126-128, bl 17-18, sc B, apt 59, si vreau sa depun o sesizare cu privire la o serie de mirosuri insuportabile care afecteaza viata mea si a vecinilor mei.
In blocul in care locuiesc, la parter, s-a deschis de ceva vreme o shaormerie. Aceasta shaormerie nu are instalata o tubulatura de evacuare care sa elibereze mirosurile produse mai sus de ultimul apartament din bloc, asa cum are un local similar (La Falafel) situat la acelasi parter de bloc. Toate mirosurile produse de noua shaormerie sunt eliberate, probabil, in gurile de aerisire ale cladirii, de unde intra in casele oamenilor (in cazul meu prin ghena de la baie sau prin geamul de la baie care are iesire in luminatorul interior al blocului).

Nu stiu daca are legatura cu shaormeria, dar tind sa cred ca are, un miros insuportabil a inceput de cateva saptamani sa apara si pe scara blocului. Initial se simtea doar la etajul 1, dar de cateva zile mirosul a urcat si se simte chiar si la mine la etajul 4. Este un miros extrem de intepator (posibil urmare a unei fermentari sau descompuneri).

Apelez la dvs pentru ca suspectez ca cei care se ocupa de administrarea blocului sunt mana in mana cu patronul shaormeriei. S-au incercat discutii cu ei (de catre un alt vecin) care nu au dus la remedierea situatiei.

Va rog sa veniti sa investigati si sa luati masurile necesare pentru respectarea normelor de catre agentul economic care ne inrautateste calitatea aerului din apartamente.

Multmuesc.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte