Miros permanent de cauciuc/plastic ars – sursa necunoscuta

7 sept. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Bucureşti

Buna ziua,

Va scriu intrucat in zona strazii Parcului, nr. 20, vis-a-vis de Regia Autonoma a Monitorului Oficial, se simte constant un miros puternic de cauciuc/plastic ars. Mirosul este unul insuportabil, provocand iritatia cailor respiratorii.

Nu imi dau seama daca acest miros de cauciuc/plastic ars provine de la Monitorul Oficial sau din alta parte, insa este neaparata nevoie sa se intervina pentru a identifica sursa si a stopa activitatile care duc la o astfel de poluare. Suntem un bloc de cateva sute de apartamente si nu este posibil sa suferim atatia oameni din cauza actiunilor inconstiente a unor institutii/firme care polueaza aerul din jurul acestui ansamblu.

Ma adresez dumneavoastra pentru a va ruga sa efectuati cat mai curand verificari in acest sens si sa luati masurile necesare pentru a ne ajuta sa respiram un aer curat. Va spun sincer ca nu se poate respira pe balcon sau cu geamurile deschise la camere.

Astept cu mare interes raspunsul dumneavoastra!

Cu respect,
Nicoleta IONEL

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte