de

Miros neplacut

14 mart. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Bucureşti

Buna ziua.
Locuiesc in Bucuresti, Str Drumul Taberei, Nr 96, Bloc 521, Sc 2, Et 1, Ap 42.
Sunt proprietar, impreuna cu sotul meu, la aceasta adresa din anul 1983.
Am un apartament cu 2 camere care are vedere stradala.
Precizez ca la parterul blocului, de la adresa mai sus amintita, chiar sub apartamentul meu, functioneaza un magazin Mega Image de farte multi ani. Posibil sa fie printre primele deschise din Bucuresti.
” Convietuirea” cu spatiul comercial de la parterul blocului nr 521 a fost acceptabila pana in momentul in care au inceput sa gateasca in magazin, la rotisor si la cuptor, produse din carne si produse de patiserie.
In incinta apartamentului au inceput sa fie eliminate mirosuri foarte puternice de prajeala si de patiserie de la prima ora a diminetii.
Acelasi miros se resimtea si la intrarea in bloc.
La solicitarea celorlalti vecini, de scara, pentru a inlatura mirosul ce le intra si lor in apartamente angajatii Mega Image au facut modificari la tubulatura de evacuare a mirosurilor si fumului.
Aceste modificari au facut ca toata evacuarea sa se faca fix sub balconul meu. Din acel moment mirosul pe care l resimteam doar in casa am inceput sa resimt si pe la geamuri, dar mult mai puternic.
Daca pana acum o luna deschideam geamul ca sa scot mirosul din casa acum daca deschid geamul imi intra miros si mai mult de afara.
In concluzie;
Apelez la institutia dumneavoastra pentru a media acest inconveniet. Si va intreb daca este legal ca de la parterul blocului cu 10 etaje sa se elibereze fum si mirosul de la hote? Cel mai afectat apartament fiind al meu, pentru ca este exact deasupra gurii de evacuare.
Va mai intrebi daca se poate face acest lucru fara acordul nostru, al vecinilor de deasupra magazinului?
Reprezentantii Mega Image au solicitat acordul proprietarilor-vecini pentru desfasurarea activitatii de patiserie/rotiserie in incinta spatiului, dar noi, vecinii de la etajul 1, primi vecini de deasupra magazinului, nu ne am dat acest acord.
Cu toate acestea se desfasoara activitate de rotiserie si patiserie in magazin, iar eu sunt afectata cel mai mult.
Va solicit o vizita si va deschid usa sa simtim impreuna “Mireasma”.
In speranta ca voi gasi inelegere astept un raspuns din partea dumenavoastra.
Va multumesc
Ioana LUPU
0757100918

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte