de Ionut

Miros groaznic din cauza rezidurilor zootehnice

4 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Dâmboviţa

Subsemnatul Avramescu Ionut-Alexandru, din Serbanestilor, 108A, Manastirea, Crevedia, va aduce la cunostinta si solicit rezolvarea urmatoarelor actiuni infaptuite de “domnul” Gurla Ion, din Serbanestilor, 109, Manastirea, Crevedia:

De ce o echipa DSPD cere reamplasarea adapostului de animale iar alta nu? Rog verificati solicitare nr. 22208 din 01/10/2020

De ce o echipa DSPD cere amenajarea unei platforme impermeabilizate pentru depozitarea in vederea compostarii a rezidurilor zootehnice solide rezultate din cresterea animalelor, iar cealalta echipa nu? Rog verificati solicitare nr. 22208 din 01/10/2020

De ce o echipa DSPD cere construirea, la distanta de minim 10 metri fata de cea mai apropiata locuinta si sursa de apa, a unei fose septice pentru colectarea reziduurilor zootehnice lichide, iar cealalta echipa nu? Rog verificati solicitare nr. 22208 din 01/10/2020

De ce o echipa DSPD cere indepartarea reziduurilor zootehnice solide depozitate direct pe sol si salubrizarea terenului pe care acestea au fost depozitate necontrolat, iar cealalta echipa nu? Rog verificati solicitare nr. 22208 din 01/10/2020

De ce ultima echipa DSPD impreuna cu echipa primariei Crevedia, atunci cand vecinul celalalt le-a spus ca avem cu totii probleme cu mirosul provenit de la porcii domnului Gurla l-au ignorat?

De ce o echipa DSPD masoara mai putin de 10 metri de la casa mea pana la cotetul de porcine al domnului Gurla iar alta masoara 13 metri? Rog verificati solicitare nr. 22208 din 01/10/2020

De ce unii angajati DSPD ne spun ca nu este normal ca cainii nostri sa prinda 4 sobolani de pe marginea gardului cu domnul Gurla, iar altii sa zica ca este normal ca peste tot sunt sobolani?!

De ce o echipa DSPD cere demolarea WC-ului din curte iar cealalta nu? Desi domnul Gurla are WC in casa conectat la fosa septica, acesta continua sa-l foloseasca pe cel din spatele curtii, cu toate ca i s-a cerut specific de catre autoritati sa-l desfiinteze. Va imaginati mirosul degajat si mustele?

De ce echipa primariei vine doar cand este curat la domnul Gurla iar cand este murdar gasesc scuze precum: “cainele era liber si nu puteam sa intram”?! Un caine care este legat cu un lant solid si pe care nu l-am vazut niciodata liber in ultimii 6 ani de zile.

Noi nu ne putem juca in curte: trebuie sa intram in casa deoarece rezidurile zootehnice sunt aruncate la orele 8-9 seara.

Noi putem deschide geamurile: ori intra miros de cocina, ori intra muste, ori latra cainele legat intr-un lant de un metru.

Datorita acestor nereglementari, atat noi cat si ceilalti vecini, nu putem sa ne bucuram de curtile noastra deoarece se pare ca DSPD si primaria Crevedia nu doresc sa descopere dovada depunerilor zootehnice. Chiar nu se intreaba nimeni unde depune domnul Gurla toate depunerile zootehnice provenite? Chiar nu trebuie nici o dovada? Este clar ca nu le pune nici in saci si nici in fosa!!!!!

Rog, atat DSPD cat si primaria Crevedia sa impuna nistre restrictii clare/de baza prin care domnul Gurla sa dovedeasca implementarea acestei igiene!!!

Multumesc!

Avramescu Ionut Alexandru 04/05/2021
0735.557.677
iulian@liferomania.org

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte