Luptati impotriva mineritului de la Rosia Montana

12 sept. - Scrisoare trimisă deputatului Martin Eduard-Stelian, ales în judeţul Constanța, colegiul uninominal nr. 6

Buna ziua,

Sincer nu stiu daca va ajunge acest mesaj la dumneavoastra sau nu, insa am speranta mare ca macar din atatea sute de mesaje, cateva sa va parvina. Toti stim ce dezastru va face acest minerit iar in aceste zile de rascruce pentru tara guvernul actioneaza, se pare, doar in interesul propriu. As vrea sa urmariti cu atentie urmatoarele documentare, care au facut inconjurul lumii si care prezinta fapte reale si sa va ganditi cu atentie le ele.
1. http://www.biziday.ro/2013/09/10/asemanari-intamplatoare/
2. http://www.youtube.com/watch?v=anmmpAhD3Ig
Dupa aceste cateva clipe pe care vi le-am rapit, am si cateva intrebari la care nu astept raspuns ci doar doresc sa va raspundeti sincer, dumneavoastra si sa actionati in functie de raspunsurile date.
1. Doriti ca Romania sa ajunga in situatia Hondurasului, Chile-ului, Peru-ului sau altor state care au fost cumparate de GC ?
2. Doriti ca romanii sa nu mai aiba un viitor ? Copii nostrii sa se nasca bolnavi, sa nu mai avem agricultura, ape curate, natura curata ?
3. Doriti sa puneti banii mai presus de familie, de oameni, de tara ?
4. Doriti ca familia dumneavoastra sa traiasca intr-o tara saraca si bolnava, fara demnitate si fara viitor si mai ales fara oameni ? Pentru ca fiti sigur, daca nu va porni o a doua revolutie mai mult ca sigur va porni un adevarat exod al romanilor peste granite.
Daca raspunsul este DA atunci a venit timpul sa iesim in strada cu arma in mana si sa ne facem singuri dreptate. Daca raspunsul este NU inseamna ca mai exista o speranta pentru noi si stiu ca veti face tot posibilul sa scapam de acesti monstrii !!
Va urez o gandire clara si sper ca veti lua o decizie corecta, nu numai pentru noi, restul poporului ci si pentru familia dumneavoastra, care va trai tot in acelasi mediu ca si noi.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte