Infiltratii fosa septica

15 sept. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Iaşi

Buna ziua !
Ma numesc Radu Mihai Iani si locuiesc in sat. Visan, comuna Barnova, jud. Iasi, strada Gutuiului nr. 59. Locuinta pe care o detin este situata pe un deal, in spatele proprietatii mele fiind coama acestui deal, respectiv str. Domnitorilor, unde ma invecinez cu dl. Aurel Butugan, iar intre proprietatile noastre este diferenta de nivel. De cand familia Butugan s-a mutat in aceasta casa, in spatele casei mele a inceput sa fie umezeala, insa din 2020, proprietatea mea a inceput sa fie inundata in spatele casei, iar apa infiltrata in sol a inceput sa ajunga pana in fata proprietatii, pe sub casa si a inceput sa apara stufaris, iar terenul a devenit mlastinos, lucru care pericliteaza securitatea proprietatii detinute. Am incercat sa rezolv aceasta situatie, discutand cu dl. Butugan, care a admis ca fosa septica detinuta de catre dunealui nu are fund, suspiciunea fiind ca toata aceasta infiltratie de acolo provine, terenul fiind extrem de argilos in zona si fiind exclusa prezenta unor izvoare de suprafata, asa cum sustine dumnealui.
Anul acesta, am efectuat lucrari de drenaj in spatele casei, situatia s-a mai imbunatatit acolo, insa apa din fata proprietatii mele este in continuare extrem de multa, zidul de beton din fata proprietatii crapandu-se si riscand a fi compromis definitiv.
Va rog ajutati-ma in aceasta speta, impunandu-i domnului Butugan montarea unei fose septice adecvate, conform reglementarilor in vigoare. Mentionez ca in paralel am sesizat toate cele de mai sus si catre Politia Locala Barnova, acestia vizitandu-l, insa intampinand o reactie de nepasare din parte celui reclamat.Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte