de Razvan

Impotrivire luare masuri de protectie a calitatii aerului de catre Primaria Timisoara

7 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Timiş

Buna ziua,

Va scriiu aceasta sesizare dupa nenumarate sesizari pe care le-am facut catre Primaria Timisoara in legatura cu poluarea cu praf a aerului din zona Calea Sagului.
Mai exact, la intersecti strazii Calea Sagului cu strada Gradinii ( strada de legatura intre Gradinii sii Calea Sagului) se afla un teren pe care a fost improvizata o parcare pe pamanat.
Masinile care parcheaza acolo, de multe ori in noroi, noroi pe care il iau apoi pe roti si il aduc pe asfalt , noroi care se transfora in praf, praf pe care noi il inhalam in plamani.
Am solicitat Primariei sa amenajeze o parcare si un trotuar in acea zona, pentru a impiedica raspandirea prafului, insa nu s-a luat nici masura de aproape 5 ani.
Zona aceasta se afla foarte aproape de statia de masurare a calitatii aerului , carea fost mutata pentru a face loc liniei de tramvai.
Din cate stiu ar trebui sa se ia masuri de crestere a calitatii aerului in zona dupa mutarea acelei statii, iar aceasta situatie despre care v-am comunicat mai sus nu este prevazuta se pare in masuile pe care Primaria Timisoara ar trebui sa le i-a.
Va rog sa le solicitati celor din Primaria Timisoara sa ia urgent masurile care se impun ca si pe aceasta strada sa creasca caltatea aerului, facand parte tot din zona Calea Sagului.
Va multumesc.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte