Hazna (latrina)

13 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Ialomiţa

Buna seara!
Ma numesc Maurer Christian si doresc sa va sesizez urmatoarele: detin in proprietate o casa de locuit situata in satul Tovarasia, comuna Milosesti, judetul Ialomita pe strada Invierii nr. 7. In imediata apropiere a gardului despartitor dintre proprietatea mea si cea a vecinului Calin Nicolae, domiciliat la nr. 5 pe aceeasi strada Invierii acesta si-a sapat si construit doua haznale (latrine) . Avand in vedere ca aceastea nu sunt vidanjate niciodata (probabil nu au pardoseala betonata astfel incat lichidele se scurg in pamant), sunt acoperite cu placi de azbociment care de multe ori sunt date la o parte pentru aerisire, de la acestea se emana un puternic miros de fecale care face imposibila o sedere placuta in curtea proprie. Acest lucru il reclama si alti vecini care domiciliaza in apropiere. Mentionez ca in apropierea gardului am plantati pomi fructiferi, capsuni si legume care ar putea fi afectate de scurgerea lichidelor in panza freatica. Tinand cont de cele prezentate va rog a efectua verificarile necesare si dispunerea, de indata, a masurilor legale.
In speranta unei solutionari cat mai grabnice a situatiei prezentate, va multumesc anticipat.Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte