Gunoi aruncat in mediul

4 feb. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Argeş

Buna ziua,
Aduc in atentia dumneavoastra problema grava a aruncarii gunoaielor in mediul inconjurator, de poluare in comuna Leresti, langa Raul Targului. Se arunca tot felul de gunoaie, de la saltele, sticle, caramizi, tigle, vase de bucatarie, saci in spatiul verde – langa Raul Targului si o padure. Este ireal ca in 2020, intr-o comuna in care se colecteaza gunoiul (recipiente din plastic, hartie, aluminiu, sticla) sa se intample asa ceva. Am crescut in zona aceea si este foarte trist sa vezi ca locul in care ai crescut este acoperit de gunoi.
Va atasez imagini. Coordonatele sunt acestea: 45.31782435239915, 25.071073108996416
Accesul se face din strada principala – de pe strada Sotcan, sau de pe urmatoarea cale de acces, cum este indicata pe maps – General Milea, urmand cursul raului, pe un drum neasfaltat prin spatele gradinilor.

Doresc clarificarea situatiei: gasirea responsabililor, preintampinarea repetarii situatiilor asemenatoare, raspunderea penala a celor care incalca legea.

Aștept răspunsul dvs. și nrumarul de înregistrare al sesizării.
Vă mulțumesc!Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte