de Cornel

Gunoaie depozitate în imediata vecinătate a cimitirului din satul Fântânele(Cacova Sibiului) mai precis pe latura de nord

1 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Sibiu

Doamnelor și Domnilor bună ziua,

Subsemnatul Mișinger Cornel, in calitate de intelectual și totodată fiu al satului menționat la Subject, precum și autor al monografiei satului Fântânele (Cacova Sibiului) publicată în septembrie 2006 la Casa de Presă și Editură Tribuna, domiciliat la adresa mai jos menționată, vă aduc la cunoștință că, deplasandu-ma în seara zilei de 18.04.2020,aprox. la ora 16:50, in cimitirul satului Fântânele (Cacova Sibiului) pentru a aprinde o lumânare la mormintele celor dragi, am observat multă mizerie lângă gardul împrejmuitor al cimitirului( coroane vestejite, candele și ambalaje). Aceste gunoaie obturează poteca turistică care scurtează legatura dintre sat și terenurile de la munte.
Dacă este nevoie, eu pot prezenta fotografiile stocate în memoria telefonului.
Vă rog să luați măsuri pentru îndepărtarea gunoaielor, amplasarea unor pubele, sau a unor tomberoane de gunoi în incinta cimitirului de la Fântânele (Cacova Sibiului) și, nu in ultimul rând, pentru sancționarea factorilor responsabili din Primăria orașului Săliște care au tolerat ani la rând situația prezentată.
Totodată, deoarece eu sunt persoană publică în orașul Săliște, precizez că nu doresc sa-mi fie divulgat numele.
Aștept răspuns la prezenta sesizare conform reglementărilor legale în vigoare.

Cu stimă,
Prof. Cornel Mișinger
Str. Ioan Virgil Ispas nr. 6, apt. 5
555300 Cisnădie, jud. Sibiu.
Tel. +40771160796

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte