de

GUNOAIE /”ADAPOST” PISICI

31 mart. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Timiş

STIMATI DOMNI,
E VORBA DE UN “ADAPOST” PENTRU PISICI???CONFECTIONAT SI INTRETINUT DE 4 PERSOANE DIN ALEEA POIANA RUSCAI ASEZAT IN SPATELE TOMBEROANELOR DELÂNGA TRANSFORMATORUL DE CURENT T 31788.
DE SUB GEAMUL DE LA BUCUTARIE DE UNDE LOCUIESC ALEEA POIANA RUSCAI NR.3 SC.A AP.6 / “CU CHIU CU VAI AM REUSIT @SA O CONVING@ / POLITIA LOCALA DE FAPT-“CONSTRUIT DE POPA FLOARE ACEEASI ADRESA AP.4. A @AVANSAT@ LANGA GUNOAie.
DAR,
CU TOATE MIZERILE ADUNATE DIN ADAPOSTUL IMPROVIZAT DE POPA F9popa4) , MIRELA/ ASISTENT MEDICAL ATI SPITALUL JUDETEAN TIMISOARA (????) SOTIA LUI SORIN CU SKODA 34 CSM TM.
LE-AM RUGAT @SA DEZMONTEZE@ TOATE ACELE MIZERII. popa4 imi răspunde: “ESTI DUSA CU CAPUL….NU STRIC NIMIC….”
IN DATA DE 29 MARTIE 2020 INTÂLNESC IN ZONA DÂMBOVITA O PATRULA DE LA POLITIA LOCALA. EXPUN SITUATIA.
RASPUNS DIN PARTEA PATRULEI TM 06 PLT: “NOI SUNTEM OCUPATI CU ALTE……TREBURI…..NU…PROSTII DE-ASTEA…..CĂ DOAR NU STAI CU BOTU¨N ELE…”????
IERI DIMINEATA CO INCIDENTA: ACEEASI PATRULA / CRED CA PREFERA SA SERVEASCA DEJUNUL PRIN ZONA DÂMBOVITA; 06 PLT- ACELASI DOMN POLITIST…..
NU I-AM MAI ABORDAT IN NICI UN FEL….
DUMINICA 29 MARTIE 2020 AM SESIZAT IN SCRIS CELE INTAMPLATE.
AZI PRIMESC UN TELEFON DE LA NUMARUL;0743118640. Domnul plictisit și ocupat îmi spune ca “DEJA MI A RASPUNS / PRIN TELEFON CA @ASTA N-ARE A FACE CU COVID 19. DUMNEALOR SUNT FOARTE OCUPATI.
SI DACA VREAU”SA SESIZEZ GARDA DE MEDIU”.
ceea ce fac….

MULTUMESC PENTRU INTELEGERE SI SOLUTIE PRACTICA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte