Fosa septica (hasna) deversata in fata proprietatii mele si tevi de evacuarea a apei menajere

12 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Ilfov

Subsemnata Pirvu Elena in calitate de detinatore a unei proprietati, teren in curs de amenajare, doresc sa adersez o rugaminte inainte de toate apoi o sesizare.
Terenul pe care la-m dobandit prin cumparare cu aprozimativ 3 ani in urma l-am imprejmuit si l-am amenajat cu pomi fructiferi, flori si rasaduri este ,, agresat,, de vecinii mei prin deversarea fosei ( hasna) si apelor menajere care curg prin diverse tevi. Vecinii sunt tare suparati ca am cumparat acel teren si ca a trebuit sa mute si gardul de pe proprietatea mea, acum ei considera ca trebuie sa se razbune si deverseaza toate rezidurile menajere in fata proprietati mele si pe terenul meu.
Pot face dovada acestor lucruri cu poze facute recent dupa ultima deversare.
Va rog sa solutionati aceasta situatie care treneaza de aproximativ 3 ani problema care ma depaseste si nu am reusit sa o
rezolv pe cale amiabila. Constructia imobilului cu pricina cred ca are ampoximativ 12-13 ani este o practica veche in deversarea rezidurilor.
Strada Fortului, nr.87L, localitatea Clinceni jud.Ilfov

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte