de Elena

Festival saga zgomot infernal

11 sept. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Bucureşti

Buna ziua,
Va scriu in legatura cu acest festival saga organizat si autorizat in sectorul 1. Stiu sigur ca exista o limita a decibelilor pe care ei au intrecut-o demult.
Imi vibreaza geamurile efectiv si eu locuiesc in Damaroaia.
Doresc sa fac reclamatie si am dori si noi, locuitorii sectorului 1 sa stim ce autorizatie si regulament le este dat acestor organizatori de festival. Ma puteti ajuta va rog spunandu-mi cui trebuie sa ma adresez? Multumesc!

Raportează/Modifică această scrisoare
  1. Oana N. soune despre 11 sept.

    Suntem de acord! Locuim in spatele Romexpo si nu putem sa ne odihnim din cauza decibelilor!

  2. Tania soune despre 12 sept.

    Festival Saga un zgomot insuportabil. De 2 nopti nu putem inchide 1 ochi, zici ca dormi cu capul pe boxa. Totusi exista limita bunului simt. De ce nu se intervine?

  3. Mihaela Roxana soune despre 12 sept.

    Buna seara! O noua noapte, aceeasi problema. Este absolut indamisibil ce se intampla cu acest festival organizat intr-o zona rezidentiala (nu mai spun ca in cartierele Baneasa – Aviatiei locuiesc piloti si insotitori de zbor care nu ar trebui tinuti treji 3 nopti la rand cand poarta responsabilitatea sigurantei pentru sute de oameni). Zgomotul si trepidarea geamurilor de resimt la km distanta, in cartierele Damaroaia – Pajura – Floreasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte