Disconfort

27 sept. - Scrisoare trimisă

Buna ziua,
Ma numesc Enache Nadina Floria si locuiesc in cartierul Confort City din Popesti-Leordeni, Ilfov, str. Splaiul Unirii, nr.9, bl.3, sc.A, ap.41.
Va scriu in legatura cu problemele intampinate de zgomotul cauzat de muzica si artificii de la un cort de evenimente din apropierea cartierului care ne afecteaza somnul.Cortul se numeste Noor Events si este situat la mai putin de 1 km de noi pe str. Splaiul Unirii, nr.9 D din Popesti-Leordeni.https://www.noor-events.ro
Evenimentele incep de dupa-amiaza si si tin pana dimineata de mai multe ori pe saptamana si pe langa muzica excesiv de tare se dau artificii si nu se poate dormi cu geamurile inchise – disconfortul creat este foarte mare.
In acest sens am sesizat de fiecare data la 112 politia, care a fost acolo si a dat amenzi fara nici un rezultat pentru ca nu a reusit stoparea muzicii sau a artificiilor.Din pacate politia nu are un cadru legal prin care sa poate sa ii oblige sa opreasca si se lovesc si de faptul ca acest cort detine autorizatiile necesare.
Pe cont propriu atat eu cat si alti vecini am facut sesizari online catre politie si adrese catre primarie cu privire la metoda de obtinere a autorizatiei, proceduri care sunt in curs de solutionare.
Va rog sa ne transmiteti cum au fost obtinute aceste autorizatii atat de aproape de un cartier de locuinte si care este procedura necesara sa putem dormii linistiti noaptea.
Va mutumesc!

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte