Dezastrul de pe faleza Dunarii

21 iul. - Scrisoare trimisă primarului municipiului Brăila, Simionescu Aurel-Gabriel, ales cu 47374 voturi

Stimate Domnule Primar,
Citeam zilele trecute ca vreti ca municipiul Braila sa candideze la “capitala europeana 2021”.Pana acolo e cale lunga , si nu stiu cine o va face in conditiile in care nimeni din primarie nu face 2 pasi sa ajunga pe Faleza Dunarii sa vada dezastrul de acolo.
Ati avut curiozitatea sa coborati macar o data sa vedeti terasele pentru care v-ati dat acordul sa functioneze? Nici una nu indeplineste conditiile de amenejare cerute in caietul de sarcini, toate s-au extins unde au putut(mai ales in weekend), adica pe spatiul verde , pe care de altfel sunteti obligat sa-l protejati, pe sosea……………… Este o atmosfera de balci, rusinoasa pentru oras. Ne faceti sa credem ca sunt si alte interese acolo. Rezolvati mai intai problemele din oras, care sunt multe, Faleza este doar una, si-apoi ganditi-va la capitala europeana. Intr-o carciuma imensa ati transformat si Gradina Publica. Chiar credeti ca Braila duce lipsa de “carciumi”?Poate anul viitor sa veti gandi de doua ori inainte de a lua deciziile.
Va doresc intelepciune si spor in ve v-ati propus.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte