de Ovidiu

Deversare Canalizari

4 ian. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Mureş

Va scriu aceasta sesizare deoarece aerul in zona in care locuiesc a devenit insuportabil datorita deversarilor din amonte. Tin sa va spun ca deversarea canalizarii in santurile aflate in fata caselor a devenit o practica uzuala in localitate, datorita faptului ca nu exista canalizare. Localitatea apartine de Sighisoara, deci lipsa canalizarii trebuie imputata direct administratiei locale.
Unii locuitori au recurs la fel si fel de metode ingenioase de a deversa apele uzate, construind decantoare “tampon”. Exista si locuitori care au considerat ca decantoarele nu sunt necesare si devarsa apele uzate direct in sant, atunci cand se lasa intunericul (proximativ la orele 18:00). Este incalificabil in secolul 21 sa vezi plutind in fata casei hartia igienica si nu doar. Aceasta practica genereaza un miros insuportabil si este un potential focar de infectie.
Aceasta sesizare a fost transmisa si administratiei locale, garzii de mediu Mures cat si mijloacelor de presa locale si centrale.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte