de

Deversare ape menajere canal cd 20a loc. Tunari – Ilfov

28 apr. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Ilfov

Buna ziua,
De urmare la adresa ANIF nr.3056/11.03.2020, prin care ANIF recomanda locuitorilor din strada Alexandru cel Bun, loc. Tunari, jud. Ilfov, sa se adreseze Primariei, cat si ANIF – Filiala Teritoriala Ilfov, ori de cate ori persoane fizice sau juridice deverseaza in mod abuziv ape menajere, .., in zona canalului Cd 20a,
va semnalez acum urmatoarea fapta realizata de proprietarii de la nr. 2 din str. Alexandru cel Bun, unde se poate vedea conform pozelor atasate in mail, respectiv filmarii cu sunet, cum se deverseaza apa menajera, cel mai probabil, in canalul Cd20a.
Mentionez ca filmarea este foarte recenta, de acum 2 zile, din data de 26 Aprilie 2020, seara, iar conditiile meteo au oferit conditii de ploaie pentru a se aduna apa pe terenuri si este seceta, in prezent, de mai bine de cateva saptamani nu a plouat consistent in zona, sens in care nu se justifica “posibila” apa din curtea acestui cetatean care este deversata in acest canal care este plin de reziduuri, apa din canal avand un miros foarte urat, care se simte la distanta de zeci de metrii distanta, inclusiv de la mine din curte.

Va rog sa luati masuri de urgenta pentru a descuraja si opri asemena fapte semnalate.
Am informat similarprimaria Tunari cat si ANIF.

Multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte