Devarsare canalizare si depozitare deseuri

6 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Bacău

Buna ziua, in urma mai multor apeluri efectuate fara rost, am decis sa va contactez prin acest intermediu.
In localilatea Magura, Judetul Bacau, pe strafa Islazului.. in urma situatiilor de urgenta (inundatii).. Care s-au intamplat acum un an in urma.. domnul primar Costras Iordache, s-a prezentat cu un utilaj pentru deblocarea unui sant de acumulare si a da curs liber apelor acumulate de pe versanti.. in urma dumnealui ramanand o retea de canalizare rupta, care devarsa intr-un sant.. si mai multe deseuri adunate..
De la momentul respectiv am incercat de mai multe ori sa il conving pe domnul primar, pe domnul viceprimar.. pe un consilier local ba chiar si pe reprezentantul firmei responsabile cu administrarea retelei sa repare conducta.. fiecare spunand ca nu este in responsabilitatea lui… tin sa mentionez ca noi locatarii.. suntem doar consumatori.. incat eu cand m-am bransat la retea am platit firmei administrative taxa de bransament.. si de atunci platesc pentru servicii, servicii de care nu beneficiez..
In acelasi timp mai multe gunoaie carate de apa au fost depuse pentru a consida santul.. si alte mornane de gunoi au aparut dupa ce o firma contractata de primarie pentru reabilitarea drumurilor a depus toata mizeria rezultata pe un teren proprietate privata, aflat in fata proprietatii mele..
Tin sa mentionez ca am ales solutia aceasta abia dupa nenumarate incercari de a ajunge la o solutie cu domnul primar (responsabil pentru deteriorarea conductei).. care are o atitudine sfidatoare.. raspunzand cu ‘si ce sa-ti fac eu?..’ cat si cu celelalte competente..
Va rog sa gasiti o solutie cat mai rapid.. incat curand temperaturile vor creste si mediul actual nu este delic prielnic.. va multumesc

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte