Depozitarea ilegala deseuri

22 feb. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Brăila

Catre: Garda de Mediu Braila Data: 22.02.2021

Stimate Dle Director,

Numele meu este Cosmin Elorian Dinescu, CNP 1800306205928, domicilat in Campina Str 1 Mai nr 12, bl B27, ScA, ap 3.
Prin prezenta, doresc sa supun atentiei Dvs o situatie extrem de neplacuta, care dureaza de ceva timp si care are legatura cu depozitarea, aruncarea deseurilor / gunoiului de persoane necunoscute de mine pe proprieteatea mamei mele –DINESCU DOINITA.
Fenomenul este unul de amploare fiind vorba de cantitati considerabile, deseurile fiind aruncate cu ajutorul unor masini grele, buldo excavatoare, remorci de tractor, care arunca acest gunoi de multe tipuri cum ar fi: moloz, faianta, gresie, pamant murdar contaminat, resturi de material constructii si chiar animale moarte.
Initial terenul nu a fost imprejmuit dar in Sepembrie – Octombrie 2020 vazand ca aceasta problema ia amploare, am imprejmuit hotarul proprietatii si am blocat cu gard caile de acces.
Din pacate la scurt timp, gardul a fost vandalizat si alte deseuri si gunoaie in cantitati considerabile, de tipul celor mentionate mai sus au fost aruncate si depozitate pe proprietatea mamei mele – DINESCU DOINITA.
Dupa cum se poate vedea din adresa nu locuiesc in zona si nici mama mea prin urmare nu am putut identifica la timp personele care arunca aceste deseuri si gunoaie.
Proprietatea care face obiectul acestor incindete frecvente este o parcela de aprox 2500mp, in orasul Braila, teren intravilan, localizat de sos Braila – Focsani.
Adresa terenului: Mun. Braila, intravilan, T25, P236/10. Cod clasificatie bugetara 21A070201.
Parcela are urmatoarele coordinate GPS: N: 425367.89 si E: 730413.78.
Din pacate acest fenomen pare a fi unul scapat de sub control iar eu impreuna cu familia mea prin forte proprii nu putem combate acest comportament.
Avand in vedere cele de mai sus va solicit interventia prin aplicarea legii, investigarea, sanctionarea celor ce arunca aceste gunoaie, deseuri, deoarece consider ca este si o problema de mediu, avand in vedere ca aruncarea acestor deseuri si gunoaie in cantitati foarte mari, nu se pot recicla.
Voi atasa cateva poze la aceasta adresa, care vin in completarea celor descrise de mine mai sus.
In concluzie solicit interventia institutiei Garzii de Mediu Braila sub orice forma legala, am incercat stoparea acestui fenomen atat cat am putut, la nivel de individual, dar suntem depasiti de acest fenomen, consider ca trebuiesc aplicate sanctiuni care sa descurajeze astfel de comportamente.
Va multumesc anticipat pentru suportul Dvs!

Cu deosebit respect,
Cosmin DinescuRaportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte