de Domnita

Depozitare gunoaie

3 apr. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Prahova

Buna ziua
Desi locuim intr-un cartier datorita faptului ca un dezvoltator imobiliar care construieste o serie de imobile in imediata vecinatate si nu respecta nicio regula suntem permanent agresati de actiunile acestuia.
Dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca de multa vreme (inca de anul trecut) dezvoltataorul a “organizat” un punct de colectare deseuri “selectiv” la nici 50 m de locuinte.
Ca nimic din ceea ce legea prevede sa fie respectat pentru un astfel de loc nu se respecta puteti constata din fotografiile pe care vi le voi transmite prin We Transfer luni 06.04.2020. Veti vedea deseuri menajere alaturi de desuri din constructii cat si de altele greu de clasificat.
Mentionez ca ne-am adresat de mai multe ori dezvoltatorului cat si altor autoritati dar rezultatele sunt cele pe care puteti sa le constatati.
Discutam despre un santier de constructii neingradit , cu poarta de acces larg deschisa , fara paza , in care numai cine nu doreste nu intra si unde puteti vedea totul este ” organizat in baza principiului unde cade acolo ramane”cu muncitori care se plimba liber pe unde doresc in cartier.
Zeci de camioane , pompe de beton , betoniere intra / ies in santier pe drumuri(fagase) neamenajate fara ca cineva sa asigure prevenirea transportului de noroi sau asa cum este legal sa le curate inainte de a intra pe drum.Nu va bucurati prea tare ca acest noroi ramane pe drumul din cartier , fi siguri ca cantitati importante sunt presarate si pe DN 102.
Am solicitat schimbarea accesului in santier direct din DN 102 unde a fost vechea intrare (acum blocata cu un zid) dar nu am primit niciun raspuns si nici nu s-a intreprins ceva.
Suntem permanent agresati fonic , sub teroarea norilor de praf si suvoaielor de noroi totul pentru ca dezvoltatorul sa faca profit.
Revenind la gunoi vedeti din fotografii devalmasia , mizeria in care este “organizat ” santierul si punctul de colectare “selectiv”.
Astept raspunsul si actiunea d-voastra
Pop Domnita

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte