de

Depozit ilegal de gunoi – Giroc

7 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Timiş

Buna ziua,

Va contactez pe aceasta cale pentru a va semnala aparitia si dezvoltarea unui depozit ilegal de gunoi, in spatele strazii Narcisei spre Luceafarului, cu intrare de pe strada Zefirului. Practic, pe respectivul amplasament exista un santier ce nu respecta legislatia in vigoare cu privire la organizarea lucrarilor de executie (bazat pe faptul ca nu este afisat panoul de informare, nu este ingradit, nu este deponeu de gunoi, toaleta in conditiile legii, muncitorii lucreaza fara respectarea celor mai elementare norme de siguranta, etc) unde se afla in diferite stadii de executie trei cladiri, iar dupa ultima se arunca deseurile rezultate din activitatea din constructii si alte gunoaie. Din informatiile pe care le am, santierul apartine/are legatura cu persoana ce detine/administreaza compania Trio, dar avand in vedere ca nu este nicio infomatie afisata, nu va pot indica cert persoana in culpa. Dumneavoastra aveti insa toate mijloacele legale pentru a afla cine este cel responsabil si evident aveti dreptul si obligatia de a aplica legea.
Pentru edificare va pot pune la dispozitie planse foto care arata ca depozitul ilegal creste constant, din pacate tolerat de autoritatile locale, carora le-am semnalat inca din data de 22 aprilie 2020 existenta acestui focar de infectie si care, cel putin in teren, nu au dispus nicio masura, pana la data prezentei.
Va asigur de toata disponibilitatea mea privind solutionarea rapida a prezentei situatii.
Pentru orice clarificari sau nelamuriri ma puteti contacta la adresa de e-mail amzacristi@yahoo.com sau la telefon 0722.361254.

Cu stima,
Alexandru Cristian AMZA

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte