de DAN

DEMOLARE FĂRĂ RESPECTAREA NORMELOR DE MEDIU

28 ian. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Vrancea

Subsemnații ȘETEFĂNESCU DAN și ȘTEFĂNESCU ANGELICA, domiciliați în Focșani, str. Predeal nr. 7, jud. Vrancea, rog să binevoiți a constata și a dispune măsurile legale ce se impun, raportat la acțiunea de demolare pe care vecina noastră, NISTOROIU MARIANA, o întreprinde la imobilul din str. Predeal nr. 9, fără a ține cont de prevederile legale incidente și de convenția notarială încheiată în acest sens în data de 05.06.2020 la Cabinet Notarial CARMEN STRUNĂ.
Observând distrugerile suferite de imobilul pe care îl dețin în str. Predeal nr. 7, urmare a acțiunii de demolare a imobilului vecin, din str. Predeal nr. 9, m-am adresat pe cale amiabilă proprietarei, care a refuzat să recunoască daunele produse și continuă să refuze repararea lor, contrar prevederilor legale și a convenției încheiate în acest sens.
Avem convingerea ca simpli cetateni ca nu sunt respectate normele in materie de protectia mediului.
Față de cele de mai sus, apreciem necesară inspecția șantierului din str. Predeal nr. 9, deținut de numita NISTOROIU MARIANA, constatarea defcientelor (depozitarea molozului, protectia fonica etc) și tragerea la răspundere a proprietarului de la adresa de mai sus cu obligarea la acestuia sistarea acțiunilor distructive și la remedierea pagubelor produse prin acțiunea de demolare.Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte