de Doina

Defrișare unor copaci dintre blocuri pt parcare supraterana

12 sept. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Suceava

Bună ziua!
Vorbesc în numele tuturor locatarilor din zona de unde locuiesc. Am făcut nenumărate petiții la diverse structuri abilitate și acuma va prezint și dumneavoastră situația, nemulțumirea locatarilor din zona de unde locuiesc.
B dul Gavril Tudoras bl,c1,et 4,ap.16, Suceava
De ceva vreme au venit câteva persoane care zic ca au ceva proiect pentru o parcare supraetajata cu plata. Pentru aceasta construcție trebuie sa taie câțiva copaci, construcția trebuind sa fie amplasată chiar între blocuri și niște garaje autorizate, nelăsând spațiul necesar pentru siguranță, pentru accesul autospecialelor de intervenție , luând lumină zilei (soarele) mai multor apartamente de la primele etaje ale blocurior. V- as ruga dacă se poate sa verificați dacă este posibila o astfel de construcție amplasată la un metru de blocuri.

Fac precizarea ca defrișările au început deja pregatind terenul pentru lucrările care stau sa înceapă .

Cu speranța că cererea mea v -a ajunge în timp util la dumneavoastră în vederea unei analize la fata locului , va mulțumesc anticipat!Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte