de Camelia

Defrisare teren, depozitare reziduuri vegetale în imediata apropiere a imobilului meu

31 mart. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Cluj

Buna ziua. Va aduc la cunostinta ca locuiesc de 18 ani intr-o casa situata pe un versant. Casa a fost construită pe baza autorizației de funcționare, autorizație receptie lucrari. În urma cu aproximativ 14 – 15 ani, a fost cumpărat imobilul situat mai sus de casa mea de către Lazăr Alexandru, care aproape în fiecare an de atunci încoace, vine si ma amenința că sapa pe lângă casa mea sa-si amenajeze drum de circulat auto (inițial calea de acces fiind reprezentata de o carare pietonala). Prin sesizari la organele competente, acesta nu a recurs la săpături, practic nu a mai făcut nimic, doar a demolat casa care era si a depozitat materialele rezultate pe terenul proprietatea Primăriei. Acum, de 2 zile a venit si a defrisat vegetatia de pe teren, pe care a depozita-o în imediata apropiere a casei mele., creînd disconfort, pericol de accidentarea, de incendiu fiind vegetație uscată în apropiere de casa.
Totodată, Va aduc la cunostinta ca proprietarul din cealaltă parte a casei Muresan Sabin, acum 3-4 ani a dislocat versantul existent, distrugînd un întreg ecosistem si totodata periclitand stabilitatea terenului pe care este situată casa mea fapt care se poate constata la fața locului, inclusiv deplasarea terenului si stricăciunile produse.Petru aceasta am demarat demersuri, dar dat fiind situația de ansamblu, Va rog sa ma ajutati, deoarece sunt într-o situație disperată având în vedere că sunt amenințata din ambele părți prin lucrările pe care le fac acești doi indivizi, care efectuează lucrari fără aprobări, proiecte.
Va rog , să veniți la fața locului și să impuneti măsurile necesare .Multumesc.Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte