Creștere păsări de curte neconform legii

22 feb. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Braşov

Stimate domn/Stimata doamna

Prin prezenta formulez o reclamație,deoarece,potrivit hotărârii 437/2001 care a avut ca obiect modificarea H.C.L. 247/2000 Privind regulamentul de creștere a animaleleor și păsărilor de curte pe raza municipiului Brasov,am sesizat o abatere asupra legii. Mai exact, locuim in cartierul Florilor,str.Crinului,nr.27,la casa comuna,dar cu intrare și curte separată,aici se cresc păsări de curte care poluează fonic,dar și datorită condițiilor in care sunt crescute se degradează calitatea aerului.
Conform hotărârii de mai sus reies următoarele nereguli:
1. Cartierul Florilor nu se afla pe lista zonelor unde este permisă creșterea de animale și păsări de curte.
2.Spațiul unde sunt crescute păsările nu se afla poziționat la minim 10m de casa vecinilor,acesta fiind asezat exact pe colțul casei între cele doua geamuri ale dormitorului nostru,având un copil mic cu vârsta de 7 luni îmi este imposibil sa aerisesc casa,datorită mirosului sau sa ofer un somn calitativ copilului,din cauza zgomotului.
3. Spațiul unde sunt crescute păsările de curte este o improvizație din lemn și tabla care la primul vânt poate zbura și răni pe cineva,spațiu din care este usor de evadat,drept dovada de câteva ori a trebuit sa arunc peste gard cocosul vecinei,deoarece era pe proprietatea mea.
4. Autorizația de construcție a acestui spațiu și restul autorizaților pentru creșterea păsărilor de curte lipseste cu desăvârșire.
La final atașez poze
Va rog sa reglementați situația,deoarece sănătatea noastra depinde de mediul in care trăim.

Cu stima,Nemtanu CatalinaRaportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte