de ANDREEA

COPIII NOSTRI AU DREPTUL LA UN VIITOR DEMN LA NOI ACASA !!! SA NU II FACEM MILOGII ALTORA, CI STAPANII PAMANTULUI NOSTRU !

3 feb. - Scrisoare trimisă deputatei Mitrea Manuela, aleasă în judeţul Constanța, colegiul uninominal nr. 8

Buna ziua! Va rog ca, atunci cand votati legile, sa aveti clar in minte CA NU E DOAR O MANA RIDICATA LA INTAMPLARE, CARE, ORICUM, NU SCHIMBA NIMIC!!! Dimpotriva! MAINILE RIDICATE IN CUNOSTINTA DE CAUZA, IN APARAREA DREPTURILOR CELOR CARE V-AU VOTAT FAC DIFERENTA!
NU AVETI VOIE SA VA ASCUNDETI IN SPATELE ANONIMATULUI! NOUA, ROMANILOR CARE V-AM INCREDINTAT VOTUL, NE POATE FI FATAL!
Eu cred ca orice se poate negocia, MAI PUTIN DREPTUL LA VIATA! Exploatarile de gaze de sist NE PUN IN PERICOL VIATA SI VIITORUL! NIMENI NU ARE DREPTUL SA SE JOACE CU ELE! Cu atat am ramas: cu viata si speranta in mai bine! Daca ne puneti in pericol si aceste drepturi fundamentale……..NU NE MAI PUTEM CONSIDERA OAMENI !!

Si ca drept dovada ca populatia nu e paranoica, DEJA AU APARUT CAZURI DE POLUARE A APEI PESTE TOT UNDE, atentie, AU FOST FACUTE EXPLORARI, SI NU EXPLOATARI !!! DECI, EXPLORAREA E LA FEL DE PERICULOASA CA SI EXPLORAREA PROPRIU-ZISA , CONTRAR A CEEA CE DIVERSI “OAMENI DE BINE” SUSTIN: ca explorarile ar fi total inofensive…NU! EXPLORAREA IMPLICA O “MINI EXPLOATARE” ! Deci, pericolul exista oricum….dovada cele scrise mai sus cu privire la CEEA CE SE INTAMPLA DEJA: ROMANI RAMASI FARA APA IN URMA EXPLORARILOR DE GAZE DE SIST!!
In concluzie, va rog SA VOTATI CU CONSTIINTA, SA NU UITATI CA AVETI O MARE RESPONSABILITATE: DECIDETI ASUPRA VIETII SI VIITORULUI NOSTRU!!

P.S. DISTRUGETI TURISMUL ROMANESC, PENTRU CA, SA FIM REALISTI, CAND SE VOR CONTAMINA APELE, OAMENII NU VOR MAI STA SA SE UITE PE LISTA: statiunea asta o fi sau nu o fi contaminata !!! VOR ALEGE DIN START SA PLECE IN ALTA PARTE!!!!! Stim cu totii ca dubiul, suspiciunea sunt FATALE, mai ales in Romania !!

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte